-3kg

Fan.. Har gått ner 3kg.. Jag äter knappt längre, har ingen lust och är typ aldrig hungrig längre, blir mätt på typ en macka.. Vill gå upp i vikt men ändå gå ner. Min huvud är lite i oordning just nu om man säger så.. Vill typ gå upp i kg men hålla kvar min kroppsform :/ kommer snart se ut som ett benrangel.. Vill inte mer..
Alla säger till mig att jag måste äta mer och blablabla, men det är inte så jävla lätt att äta när man inte är hungrig för då kommer det bara upp igen.
Vet inte om det kanske kan bero på värmen eller något, vi får väl se om det går över annars får jag väl hitta på något annat, som att t.ex börja på protein shake, men det är typ jätte äckligt.. :(
Aja nu får jag väl fortsätta jobba antar jag..


Emporia

Igår var jag på emporia i Malmö med Malin, Nathalie och Fabian. Vi hade skit kul, var dock lite stressigt eftersom vi bara hade tre timmar på oss där inne.
Hittade en massa fina saker som t.ex nya skor, skate strumpor, ny tröja och lite nytt smink :)
När vi skulle åka hem sen så var det full smockat på tåget så vi fick stå upp en liten bit och sedan hittade vi sittplatser vilket var skönt!
Orkar inte fota kläderna så det får ni tyvärr leva med, eller så kanske jag är snäll och fotat dom senare :)

Nu ska vi ha kalas för mig, även fast jag inte fyller år förrens på tisdag haha men det gör inte mig något :)
Ha det bra!


Evil Dead

Har precis kommit hem från Maja, där jag har kollat på Evil Dead tillsammans med Cicci och Maja som ni antagligen fattade. 
En av de läskigaste filmerna på länge, helt klart. Har nog aldrig ryckt till så många gånger under en film.. buhu
Filmen får 5/5 toast!