Valborg

Nu är jag äntligen klar med orienteringen, och det gick ganska bra faktiskt :) Riktigt stolt över mig själv !

Nu ska jag hoppa in i en duscha och sedan fixa mig, sen blir det att dra hem till Fabian och se på när han fixar sig sen ska vi dra till hans syster och fira valborg! :) Skojskoj.
Kommer bilder senare på hur jag kommer se ut. puss hej

Bleka Annies hår.

Visst fan, har helt och hållet glömt bort att skriva om när jag färgade Annies hår hehe, eller ja hur det blev.
Först började vi med att bleka hennes utväxt och bara på utväxten var vi tvungna att använda en färgburk, så det var ju bara att springa ner till maxi lite snabbt direkt efter att vi tvättat ur färgen från utväxten. Sedan tog vi längderna och det var knappt så att en burk räckte till det heller, men det gjorde det som tur var precis. Är ändå fett jävla stolt över mig själv som verkligen lyckades få bort dom röda pigmenten hon hade i håret innan, för det är inte lätt att få bort, men vi lyckades fan!
Nu är hon dock en aning gul/orange hårig men det får hon leva med i två veckor framöver då hon ska tvätta håret med silver shampoo och balsam för att få bort dom mesta gula tonerna i håret, sedan bleker vi det igen i hopp om att det blir blont, eller ja iallafall blondare, om vi verkligen lyckas ska hon fan bli vithårig, vilket hon behöver bli för att få det lila som hon vill ha när hon är klar med sitt hår ! :) 
Här kommer lite bilder !
Jag vet att det är fett dåliga bilder men min dator har faktiskt inte världens bästa cam så det får ni leva med!
 
 
Så här blev det när vi var klara för den här gången. (snodd från Annies blogg)
 
Här är Annies blogg btw, läs gärna ! :) http://anniebroman.blogg.se

<3

Wiiooo träffade min älskade pojk idag, äntligen! Och såklart kom han med presenter.. haha fick en silver ring och ett linne med en mustach på! Imorgon ska jag och Fabian hem till hans syster och fira valborg, kommer bli massa skoj, hoppas jag iallafall !
 
Imorgon ska vi även ha orientering, och det är ju mindre skoj.. Hittade inga skor jag kunde springa i så fick ringa min faster och fråga om hon hade ett par och det hade hon, hennes kommentar på det hela var "Bra då har jag en anledning till att inte gå ut och gå!" haha Hon är för härlig min lilla faster<3
 
Nu ska jag väl och äta lite och sedan ska jag glo på lite Walking dead! Myspyskväll, tyvärr utan min pojk då..
 

.


Faller i bitar.

Denna dagen har varit allt annat än bra.. känner mig så otroligt tom på insidan, jag behöver dig här, jag vill att du ska trösta mig, jag vill kunna krama dig och höra dina skämt igen, det som alltid gjorde en på bra humör..
Ber om förlåtelse till folk om jag har varit en aning frånvarande idag men det har varit en jobbig dag idag..
Saknar dig Moster.. ♥

Visst jag har haft bra stunder idag också, när jag träffade Annie och Natta t.ex för då har man alltid något roligt att prata om.
Kom dock inte på ett möte jag skulle ha idag, och jag vet att jag riskerar att bli kickad för det men idag pallade jag verkligen inte, jag hade inte psyke till att gå dit idag, och mitt mående tar jag just nu före allt annat, för jag vill inte ha det såhär längre, jag skulle göra vad som helst för att bara få må bättre, iallafall en gnutta bättre.. 

Det känns som om jag faller i bitar, likt glas som krossas i tusen mot alsfalt.


Massa skoj.

Ligger just nu i sängen och mår allmänt klasst.. fryser, är trött och väldigt slö. Har poppat lite popcorn och kollat på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 så nu ska jag väl kolla på del 2. Älskar Harry Potter! 
 
Imorgon ska jag äntligen få träffa min pojk igen efter 5 dagar utan honom, längtar som en idiot efter honom! Han ska aldrig få åka iväg så här länge igen, inte utan mig iallafall!! 
 
Måste bara tacka alla som var med igår och gjorde min dag/kväll underbar, först under dagen kollade jag Lizzy, Ljungan och Sara på Yohio på Lilla Torg i Kristianstad, hur jävla kul som helst och jag stog typ en meter ifrån honom, höll på att dö! Det enda sura vara att när Lizzy skulle få sin skiva signerad så fick tyvärr inte jag följa med upp, det sög riktigt hårt.. jag menar vad hade det spelat för roll om jag följde med Lizzy upp när hon fick autograf? Det är ju inte precis så att jag hade hoppat på han och börjat slicka på han typ, antar att det var det vakterna trodde att jag skulle göra för dom såg lite skumma ut haha.
 
När vi kom hem irån stan drog jag hem och käkade och drog sedan bort till Lizzy för att fixa mig sedan drog vi bort till Linus där vi sedan hade skit skoj. Vi dansade Caramelldansen säkert 5-6 gånger varav 4 gånger på raken, vi hade duktigt ont i armarna efter det vill jag lova. Kvällen slutade bra, förutom en hes och väldigt trött Elin som ville hem och sova. Riktigt skoj hade jag iallafall, kan ju inte snacka för alla men jag hade väldigt roligt! 
Puss hej leverpastej !
 
 
 
 
 
 
 
 

Rolig dag !

Hoho, idag har jag varit i stan med klassen, blev några extra plagg i garderoben och några hundra tommare i plånboken.. hehe. Vi var på House Of Bagels, gick i massa affärer och hade allmänt kul.
Just nu sitter jag och färgar Annies hår. Blont. Hon kommer se ut som en ginger när jag väl är klar med henne mohahaha känner mig fett ondskefull! Tyvärr så räckte inte färger så vi får dra ner till Maxi och köpa ännu en blekning, sen ska det jävla färgas gärnet!! 

Efter färgeningen så blir det att dra till simhallen med fritidsgården här i Bromölla, kommer spendera min mesta tid i bubbelpoolen och i ångbastun. Mysigt värre!
Nej nu får vi fan ta att skölja ur hennes blekningen och bege oss mot Maxi ! 
PUSS

Äsch.

Åh, det kommer bli så tomt när min pojk åker till Gotland imorgon .. kommer inte träffa han på heeela helgen :(
lite positivt med morgondagen är att jag kommer träffa min storasyster som jag inte träffar alls ofta! Och så ska jag till barnakälla för att bada badtunna, basta och grilla, kommer bli så jävla mysigt !! 
Min mobil har äntligen skickats in på lagning så jag fick låna en mobil utav syrran, tyvärr så har jag inga nummer, så dom som känner mig får gääärna skicka sitt namn i ett sms till mig så jag får ert nummer ! 
Känner ni mig, men inte har mitt nummer är det bara att slänga iväg ett pm på facebook så skriver jag mitt nummer där.
Nu ska jag kolla på film och sova så jag orkar upp imorgon, har varit svin trött hela dagen, och vi hade nationella i engelska idag, gick kanske inte super eftersom det var lite svårt att koncentrera sig med tanke på att jag var så trött..
Aja natti.

fml

Great.. nu har jag ingen mobil heller, för jag tappade den ner i ett bord så touchen slutade funka och jag har stora pixel sträck på hela skärmen.. kommer uppenbarligen vara mobillös ett tag nu så om man vill få tag på mig får det bli på facebook.. FML

Tom.

 
Blä, jag hatar att åka hem ifrån dig, hatar att sova själv om nätterna och inte kunna känna din varma kropp emot min. Hatar när du inte finns där och håller om mig när jag fryser eller behöver känna trygghet, just den trygghet jag enbart känner när du finns där och trycker dig intill mig. Nu ska jag behöva vara utan dig en hel vecka, och inte ens i helgen ska jag få träffa dig, då du är på Gotland, åh jag vill så gärna följa med dig så jag kan somna gott och så jag vet att du mår bra. Något jag inte gör när du inte är i närheten. Utan dig är jag helt tom, jag är tom som en låda utan innehåll.
På tisdag får vi träffas några timmar iallafall och det är jag glad för, hade jag inte fått träffa dig alls på hela veckan vet jag inte vad jag hade gjort. Jag hade fallit i bitar, i tusen bitar, likt glass som grossas mot asfalt. 
Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig och saknar dig Fabian Rydsten! <3 
 
 

Ideverkstad.

Jaha, då är man på världens drygaste sak med skolan, jävla idéverkstad..
Vi ska komma på en produkt som vi sedan ska redovisa för en jury, as drygt. Vi har gjort en massa övningar som suger röv. I två dagar ska vi hålla på med detta, kommer typ dö av tråkighet innan dagen är slut..
Aja nu är vår rast slut så nu får jag väl sluta skriva, eller något.


Fan.

Känner ångesten krypa fram sakta men säkert. Varför? Varför händer det just mig? Kan den inte gå på och plåga någon annan? Varför blev just jag såhär? Varför? Så många frågor men inga svar. 
Känns som att någon sitter över bröstet på mig, det gör så ont så ont. Som om min bröstkorg ska explodera vilken sekund som helst. Jag skakar. Skakar som aldrig förr. 
Dom brukar fråga mig vad som gör att jag får ångestattacker. Jag vet inte. Jag vet ingenting längre. 
Hjärnan bara kopplas ur, precis som jag inte har någon hjärna längre. Tänk så är jag hjärnlös? 
Hjälp mig ur detta mörker, jag vill inte ha det såhär. Jag vill vara normal. Snälla.

Sista lektionen.

Haha det lär mörkas att det är vår sista lektion xd sitter och målar Nathalies naglar, medans Annie står och hör en inbakad fläta i hennes lugg. Är så jävla trötta så vi sitter och garvat åt det minsta lilla. Folk lär ju tro att vi går på något haha!
Aja fysik på er också!!!!!

 


Nationella suger.

Blir bara ett kortkort inlägg i väntan på att jag ska få gå från lektion. Har precis haft nationella i religion och så klart så blir jag klar så pass tidigt att jag måste vänta i en timme innan jag får gå från lektionen.. Suger knappt mycket.
Jag är hungrig som en varg också, och sen dålig sömn på det, ja ni kan ju bara gissa hur bra det gick för mig på mitt prov. Inte så bra.
Kunde typ inte sova inatt det gick verkligen inte, låg bara och vände och vred på mig. Och när jag väl lyckades somna så vaknade jag flera gånger under natten och var helt kallsvettig. Jag vill inte ha det så här längre, jag vill kunna sova normalt och vakna utvilad.. Får se vad bup säger på fredag, förhoppningsvis ger dom mig något som gör att jag kan sova bättre om nätterna för jag kan inte ha det så här längre, det går verkligen inte.


Fina ängel.

Det är nu jag behöver dig när, nu när jag mår som dåligast. jag vill att du ska trösta mig och säga till mig att allt kommer bli bra.
Men kommer det verkligen bli bra? utan dig blir inget bra.
Som säger att efter regn kommer solsken och att tiden läker alla sår, men hur lång tid ska det egentligen ta innan mina sår är läkta? för varje dag, varje minut som går saknar jag dig bara mer och mer. Kan vi inte bara få vakna upp ur denna hemska mardröm?
Snälla. 
Jag vill cykla hem till dig och berätta en massa roliga saker för dig, som att jag t.ex har träffat världens finaste kille, jag vill att du ska få träffa honom och se hur underbar han verkligen är. Men ingen är lika underbar som du.
Du är världens, nej universums finaste ängel, vår egna fina fina ängel.
Jag har sån hemsk ångest för att jag konstigt nog glömde bort dagen då det var 13 månader sen du gick bort, jag kom på det senare mot kvällen då jag kom och tänka på dig.
Förlåt förlåt förlåt.
Jag har så många känslor som bubblar inom mig just nu, känslor jag inte kan kontrollera. Ilska, Sorg, Glädje, Saknad. Massa känslor jag som bara kommer, jag vet inte när dom kommer eller hur jag ska göra när dom väl kommer.. Jag behöver verkligen din hjälp.
Du kommer alltid ha världens största plats i mitt hjärta!
Älskar dig Fina Nina ! ♥