Pyjamas party

Har haft pyjamas party med bästii fast nä, vi har bara dygnat liite grann, ätit massa chips och dip, och så har vi kollat på film.
Kan ju säga att det var en aning jobbigt att försöka somna (för vi var skit trötta klockan 6 på morgonen) när det är ljust ute och allt det ljusa bara lyser in i rummet man ligger i, det var inte alls mysigt :(
Imorgon kommer mitt hjärta och då ska vi ha massa kul hela helgen.
Puss.


FET

Jag har fett jävla tråkigt!! 
Är sugen på marshmellows, men min pojkvän orkar inte starta brasan..
Har just nu suttit (legat ner) och planerat lite utav Freddes Midsommar fest, jag är PARTYFIXAREN vettni!
Nej nu ska jag få min pojkvän att resa på sitt feta arsle och fixa brasan så vi kan grilla marshmellows ! 
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

fundering?

Ni kanske har börjat undra varför jag alltid har bilder tagna utav Nathalie Tofte? Det hade iallafall jag gjort. Om ni undrar det så får ni iallafall svar på det nu haha
Det är så här att varje sak vi gör med vår "gamla" (får det ju bli) klass, så är det alltid Natta som har sin kamera med sig, så ingen annan orkar ta foton eftersom vi vet att hon gör det, så vi tar bilderna ifrån hennes blogg istället, och ja det får vi faktiskt göra! haha
Så ja där fick ni svar på det. 

Skolavslutning.

Nu har jag äntligen sommarlov så himla skönt och roligt! Något som är mindre roligt är väl att man splittras från sin klass, en klass man gått tillsammans med, spenderat flera tröttar morgonar med. Det känns ganska hemskt ändå.. Visst man kanske inte tycker om alla i klassen och kanske inte komma sakna alla i klassen, men man kommer ändå sakna själva klassen. Allt roligt vi gjort tillsammans, alla hyss, alla fjäskningar för lärare, alla.. ja bråk. Allt sånt kommer man faktiskt sakna. 
Sen samtidigt ska det väl bli kul att börja på en ny skola, komma till en ny miljö och skaffa nya vänner. Men tänk, tänk om man inte passar in någonstans, tänk så bli man ut stött och får gå själv hela tiden? Det är nog det jag är räddast för, jag är ganska säker på att det inte kommer bli så för man brukar ändå passa i någonstans, men ändå.. Om jag hade fått bestämma hade jag velat gå kvar med dom i min klass, kanske inte alla men ändå dom flesta.
Men nu är det ju tyvärr så att jag faktiskt inte bestämmer så jag får väl börja gymnasiet iallafall..
Kommer sakna er så otroligt 9D. Verkligen!
 
Bilder tagna utav Nathalie Tofte ---> nathalieellinor.blogg.se
 

Klassresa

Hejsan.
I Tisdags var jag på klassresa till Tivoli i Köpenhamn. Kul som satan men ändå en aning sorgligt, det var ju trots allt den sista saken jag och mina klass kompisar fick göra tillsammans :(
Vi åkte massa karuseller, åt en jävla massa och hade allmänt roligt ihop. 
Vi åkte dit vid nio på morgen och åkte hem vid nio på kvällen, så vi hade ändå ganska många timmar på oss att hitta på saker, lite för många timmar kanske? Dom sista timmarna gick vi mest bara runt och kollade, jag menar, vid det laget hade vi ju redan åkt iprincip alla karuseller som gick att åka, och det är inte så himla kul att åka dom om och om igen haha. 
Kul hade vi iallafall och fint väder, det tackar vi för!
 
Bilderna är tagna utav Nathalie Tofte ----> nathalieellinor.blogg.se 

Avslutnings bal.

 
Roligt eller inte så hade vi iallafall avslutnings bal/middag i Torsdags. Vi fick god mat och härlig musik. Kan ju säga att man hade duktigt ont i fötterna efter att ha dansat i ett par timmar i 12cm långa klackar haha. 
Under dagen var det live musik som vår gamla musik lärare stog för och sedan var det en dj som fick komma dit, och ja antingen så har jag fått helt fel uppfattning om vad en dj gör eller så var det något annat.. haha musik var det iallafall och det var väl tur? 
 
Bilderna är tagna utav Nathalie Tofte ----> nathalieellinor.blogg.se

Morgon trött

Idag ska vi äntligen på klassresa till tivoli, Köpenhamn. Och jag ligger kvar i sängen haha, borde egentligen gå upp men vafan, är man trött så är man!
Jag vet inte vad jag ska äta till frukost heller. Mitt liv är typ fett komplicerat haha. Äsch, får väl börja leta upp vad jag ska ha på mig och sedan börja fixa mig. Imorgon är vi som tur väl lediga så då ska jag fan sova länge sen ska jag och mamma åka hem till mormor en runda. Hoppas mormor har piroger hemma!!
Aja jag skriver mer imorgon eller kanske ikväll om hur min dag på tivoli var. Hejdå!


SWEDENROCK FESTIVAL!

Shollahopp!
Förlåt förlåt förlåt så mycket för att jag inte uppdaterat på ett JÄVLA bra tag.. har haft lite mycket att göra om man säger så hehe.
Iallafall så har jag varit på swedenrock och det var nog fan en av dom roligaste sakerna jag gjort på länge! Jag tackar alla som var med och gjorde dagarna till det bästa! Jag var är tillsammans med Fabian, Lizzy, Gilla, Martina, Ipsa, Sanna och en jävla massa fler haha, orkar fan inte skriva alla. 
Skit kul festival förutom att det var pest och pina att sova i tältet, för det var svinkallt när man gick och la sig och sedan var det as varmt när man vaknade så man kunde knappt andas och det hjälpte fan inte att gå ut heller för där glassade ju solen på som fan. 
Trots att det var en jävligt rolig festival så var det ändå otroligt härligt att få komma hem och sova i sin egna säng, det är något jag verkligen har längtat efter. Nu är det bara att vänta till nästa års swedenrock och sedan helgeå i höst! 
Imorgon ska jag på klassresa till Tivoli i köpenhamn, förhoppningsvis blir det också skit kul med tanke på att det är det sista vår klass kommer göra tillsammans, om man inte räknar med avslutningsmiddagen på Torsdag. Sedan på Fredag så slutar jag. Jag slutar fan 9:an, det är helt sjukt vad tiden har gått snabbt.. Jag är piss nervös inför att börja gymnasiet. Liksom tänk om jag blir helt utanför och inte får några kompisar.. Jag kommer typ dö. Aja man får väl hoppas att man passar in någonstans! 
Nu ska jag sova och invänta morgondagen Natti! 

 
Bilderna är tagna utav Martina Håkansson!!