Spexfoto

Idag har vi haft spexfoto. Skitkul faktiskt även fast det var löjligt att vissa inte var med. Jag var zombie, jobbigt att göra sminket men lätt värt det!
Har även varit i stan med Nathalie och Johanna idag, vi satt på House Of Bagels, drack kaffe och snackade skit :)
Nu ska jag kolla på Harry Potter (igen) och sova :) vi hörs eller något.
Dom fem översta bilderna är tagna utav Nathalie Tofte ---> nathalieellinor.blogg.se


True.


Duktiga jag.

Tjolahopp.
Idag har jag varit fett duktig! Har städat heela min kusins hus, båda uppe och nere. Dammat, plockat undan, dammaugat, torkat golven och städat toalett! Hjälpte henne t.om att laga mat och få ungarna i säng. Med hjälp av detta blev jag 300kr rikare, och 7 liter svettigare! Fick även kebabrulle som tack :)
Just nu ligger jag i sängen, kollar på Harry Potter och ska snart försöka sova.
Imorgon blir det bio med fritan och älskling. Fast and Furious 6. Ska bli riktigt kul! På lördag blir det Liseberg och söndag ska jag antagligen rensa min fasters plattor från ogräs. Hela min helg är fullpackad haha. Fast så länge jag får göra allt med min pojk så struntar jag i hur mycket jag har att göra!
Nej nu ska jag dricka lite vatten och sova. Godnatt på er, era små flugor.
Här kommer även en gammal bild på mig :)


Eurovision Song Contest

Hejsan hoppsan.
Har helt glömt bort att skriva om när vi var på Eurovision song contest. Tänkte bara berätta lite kortfattat. Vi åkte buss till Malmö vid 13 tiden, var framme vid 14.30, vi käkade lite snabbt och sedan stog vi i kön in till själva arenan. Snacka om att där var mycket folk haha. Väl in säger vår engelska lärare till oss att hon har en överraskning till oss, och vips så drar hon fram silver glittriga hatar som vi ska ha på oss, och konstigt nog hade alla på sig dom. Från början hade vi stå platser men sedan hittade vi perfekta platsen. Där fick vi dock inte sitta länge för andra skulle sitta där, så vi fick till slut sätta oss halvt om halvt bakom scenen, inte jätte kul kanske men ändå en skön upplevelse! När vi skulle åka hem sen så var alla svintrötta och såklart hade jag inget batteri på mobilen. Som gräddet på moset så fungerade inte min laddare när jag kom hem så det var ju bara att köpa en ny laddare dagen efter. Var även tvungen att packa under natten eftersom vi skulle åka till Härjedalen dagen efter. Egentligen skulle vi åkt klockan 22.04 på torsdag kvällen men det blev ändrat till 16.04 tack vare en viss person. Så det var ju bara att packa heela natten, dagen efter var man ju duktigt trött vill jag lova! Härjedalen skriver jag mer om lite senare!
 Bilderna är tagna utav Nathalie Tofte. Hennes blogg ----> http://nathalieellinor.blogg.se/

Eurovision School Contest.

Tänkte bara smått berätta att imorgon ska jag och min klass till Malmö för att kolla på Eurovision song contest genrep, vår klass vann närmligen biljetter dit genom att skicka in en video till Eurovision school contest. och det ska bli skit kul, ett plus i kanten är att vi får sovmorgon till kl 10.00 hoho!
Här är vårt bidrag ! :)
 

Kort inlägg

Blir bara ett kort inlägg nu :)
Idag har jag inte gjort så jätte mycket mer än att vara i skolan, träffat Alexandra, jobbat och träffat min pojk! Tänkte bara smått berätta att imorgon ska jag och min klass till Malmö för att kolla på Eurovision song contest genrep och det ska bli skit kul, ett plus i kanten är att vi får sovmorgon till kl 10.00 hoho! På torsdag blir det en en 17h lång tågresa till Härjedalen där jag ska på inspirations helg, för er som inte vet vad det är så är det en helg där många olika ungdomsråd samlas och får inspiration om vad man kan göra i sin kommun för att förbättra den för ungdomar. För er som inte vet vad ett ungdomsråd är så är Google your friend! Haha.
Nu ska jag kolla på Barbie i svansjön, någon man aldrig växer ifrån, och käka popcorn! :) ha det gött!


20års feest!

Tjolahopp!
Förlåt för en sen uppdatering men har varit för lat för att uppdatera haha.
Tänkte bara skriva lite snabbt om helgen. I fredags var jag på holje marknad i Olofström med lite polare och jag hade verkligen en härlig kväll, jag och Fabian vann en massa fina nallar i en sån klo sak haha tyvärr vann pirat nalle så det fick bli en pirat sköldpadda istället :)
I lördags firade vi Lizzy som fyllde hela 20 år! Hon börjar bli riktigt gammal haha det var riktigt skoj, träffade en massa roligt folk och hade allmänt roligt, även om det blev lite dålig stämning framåt kvällen men det är sånt som händer, man kommer över det :) senare blev det även lite eld konster utav Charlie! Duktig kille men inget jag rekommenderar att göra hemma, det såg faktiskt riktigt läskigt ut!
Blev att vi stannade där över natten och när vi vaknade på morgonen satt vi och skrattade ganska mycket vilket var härligt!
Här kommer lite bilder från festen!
(Bilder tagna av Viktoria Åberg)


Hungrig..

Jag är verkligen hungrig som en varg, skulle kunna äta en hel häst typ.
Har precis haft språkval och det sög. Nu ska vi ha lunch vilket ska bli så jävla gott. Efter skolan så kommer mitt hjärta hem till mig och så ska jag färga håret på anniebannie så hon kan bli fulare än vad hon redan är ;)
Puss och blä


Valborg

Här kommer bilderna från Valborg.
Nu ska jag och Fabian bada :)


Njaaa

Förlåt för att det inte kommit upp några bilder från min valborg, jag lovar att dom kommer upp imorgon.
Min kväll var väl bra till en början men tråkig mot slutet om man säger så. Under dagen grillade jag Fabian hans syrra och hennes polare, det var riktigt gott faktiskt, sedan satt vi och snackade ett tag innan vi drog ner till parken och kollade på ett band som spelade, kollade på majbrasan och på raketerna, raketerna var dock mindre skoj eftersom jag inte tycker om raketer längre. Senare mot kvällen blev det i princip så att jag och Fabian satt för oss själva och snackade medans Jenni och hennes kompisar satt och pratade, var kanske inte det roligaste, sen fick vi reda på att dom skulle dra till pizzerian/puben och vara där, jag och Fabian kommer inte in där eftersom vi är minderåriga så vi drog hem istället, dels för att jag var riktigt jävla trött. Det var typ min kväll, inte världens roligaste men det funkade väl, sålänge jag får vara med min pojk så funkar allt ! <3